Skip to content

Ensure sign-in to shared mailboxes is blocked

Miért fontos ez

A megosztott postaládák együttműködési e-mail hozzáférésre lettek tervezve, nem interaktív felhasználói bejelentkezésre. Ha a bejelentkezés nincs letiltva, egy támadó, aki megszerzi egy megosztott postaláda hitelesítő adatait, közvetlenül hozzáférhet ahhoz, megkerülve a delegált engedélyeket és naplózást. A bejelentkezés letiltásával csökkenthető a támadási felület, mivel biztosítható, hogy a megosztott postaládák ne használhatók visszaélésre alkalmas fiókként.

Mit ellenőriz az Aether365

Ez az ellenőrzés azt vizsgálja, hogy az accountEnabled tulajdonság False értékre van-e állítva az összes megosztott postaládában a bérlőn belül. Ez az Aether365 irányítópulton jelenik meg a Microsoft 365 biztonsági ellenőrzések szakaszában.

Hasznos volt ez az oldal?