Skip to content

Similar Users Safety Tips is enabled.

Miért fontos ez

A "Hasonló felhasználók biztonsági tippjei" funkció segít védeni a social engineering támadások ellen, ahol a támadók legitim felhasználóknak adják ki magukat. Ha ez a funkció le van tiltva, a felhasználók nem kaphatnak figyelmeztetéseket a potenciálisan meghamisított megjelenítendő nevekről vagy e-mail címekről, ami növeli a sikeres adathalász és személyazonosság-lopási támadások kockázatát. A funkció engedélyezése csökkenti annak valószínűségét, hogy a felhasználók rávehetők legyenek a megbízható kapcsolattartókat szorosan másoló rosszindulatú üzenetekkel való interakcióra.

Mit ellenőriz az Aether365

Ez az ellenőrzés azt vizsgálja, hogy a "Hasonló felhasználók biztonsági tippjei" beállítás engedélyezve van-e a Microsoft 365-bérlőben. Az eredmény az Aether365 irányítópult "microsoft-365" kategóriája alatt jelenik meg.

Hasznos volt ez az oldal?