Similar Users Safety Tips is enabled.
Hvorfor dette er viktig
"Similar Users Safety Tips"-funksjonen bidrar til å beskytte mot sosial manipulering der angripere utgir seg for å være legitime brukere. Når funksjonen er deaktivert, mottar ikke brukere advarsler om potensielt forfalskede visningsnavn eller e-postadresser, noe som øker risikoen for vellykkede phishing- og identitetstyveriangrep. Aktivering av denne funksjonen reduserer sannsynligheten for at brukere blir lurt til å samhandle med ondsinnede meldinger som ligner på betrodde kontakter.
Hva Aether365 kontrollerer
Denne kontrollen verifiserer at "Similar Users Safety Tips"-innstillingen er aktivert i Microsoft 365-leieren din. Resultatet vises under kategorien "microsoft-365" i Aether365-dashbordet.