Default Settings - Consent Policy Settings - Block user consent for risky apps
Kāpēc tas ir svarīgi
Ja lietotājiem ļauj piekrist riskantām lietotnēm, jūsu organizācija tiek pakļauta drošības apdraudējumiem no ļaunprātīgām vai nekvalitatīvi izstrādātām lietotnēm. Ļaunprātīgas lietotnes var iegūt nesankcionētu piekļuvi sensitīviem datiem, apdraudēt lietotāju kontus vai veikt darbības jūsu lietotāju vārdā bez jūsu ziņas. Bloķējot lietotāju piekrišanu riskantām lietotnēm, jūs nodrošināt, ka tikai verificētas, zema riska lietotnes var pieprasīt atļaujas, tādējādi samazinot potenciālo apdraudējumu kopējo apjomu.
Ko pārbauda Aether365
Aether365 pārbauda, vai Consent Policy Settings ir konfigurēti, lai bloķētu lietotāju piekrišanu riskantām lietotnēm. Šī pārbaude ir redzama jūsu Aether365 informācijas panelī sadaļā entra-id.