Skip to content

Default Settings - Consent Policy Settings - Block user consent for risky apps

Prečo je to dôležité

Povolenie používateľom súhlasiť s rizikovými aplikáciami vystavuje vašu organizáciu bezpečnostným hrozbám zo strany škodlivých alebo nedostatočne vyvinutých aplikácií. Škodlivé aplikácie môžu získať neoprávnený prístup k citlivým údajom, ohroziť používateľské kontá alebo vykonávať akcie v mene vašich používateľov bez vášho vedomia. Blokovaním súhlasu používateľov s rizikovými aplikáciami zabezpečíte, že povolenia môžu vyžadovať iba overené a nízkorizikové aplikácie, čím znížite útoknú plochu.

Čo kontroluje Aether365

Aether365 overuje, či sú nastavenia politiky súhlasu nakonfigurované tak, aby blokovali súhlas používateľov s rizikovými aplikáciami. Táto kontrola sa zobrazuje na vašom paneli Aether365 v sekcii entra-id.

Microsoft references

Bola táto stránka užitočná?