Skip to content

Privileged user accounts should not remain enabled when the linked primary account is disabled.

Hvorfor Dette Er Viktig

Når en primær brukerkonto er deaktivert, skaper enhver tilknyttet privilegert konto som fortsatt er aktiv, et betydelig sikkerhetshull. Denne feilkonfigurasjonen tillater uautorisert tilgang gjennom en konto som ikke lenger skal være brukbar, noe som potensielt kan muliggjøre lateral bevegelse eller privilegieeskalering innenfor din Microsoft 365-leietaker.

Hva Aether365 Sjekker

Aether365 verifiserer at ingen privilegerte brukerkontoer forblir aktivert når deres tilknyttede primærkonto er deaktivert. Denne kontrollen vises i Aether365-dashbordet under kategorien entra-id.

Var denne siden nyttig?