Privileged user accounts should not remain enabled when the linked primary account is disabled.
Γιατί έχει σημασία
Όταν ένας κύριος λογαριασμός χρήστη απενεργοποιείται, οποιοσδήποτε συνδεδεμένος προνομιούχος λογαριασμός που παραμένει ενεργός δημιουργεί ένα σημαντικό κενό ασφαλείας. Αυτή η εσφαλμένη ρύθμιση επιτρέπει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μέσω ενός λογαριασμού που δεν θα έπρεπε πλέον να είναι χρησιμοποιήσιμος, δυνητικά επιτρέποντας πλευρική μετακίνηση ή κλιμάκωση προνομίων εντός του Microsoft 365 tenant σας.
Τι ελέγχει το Aether365
Το Aether365 επαληθεύει ότι κανένας προνομιούχος λογαριασμός χρήστη δεν παραμένει ενεργοποιημένος όταν ο συσχετιζόμενος κύριος λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος. Αυτός ο έλεγχος εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου του Aether365 στην κατηγορία entra-id.